This topic has 7 replies, 3 voices, and was last updated 6 years by Radu.

  • Author
  • #165166
     xquestion09
    Participant

    Hello,

    Every time I make a change in the WordPress theme customizer. I get a popup that says “Invalid customizer-beautify.json format!” the change is applied but the popup error comes up on every single change, drastically affecting my ability to customize efficiently. What is this all about?

    Thanks.

    #165362
     Laura
    Moderator

    Hello, will assign the ticket to a higher support level who can help and advise you in your query.
    Thanks! ?

    Hi there!!! Help others from the community and mark any reply as solution if it solved your question. Mark as a solution

    Laura Solanes - Graphic Designer and Web Designer

    Please be patient as I try to answer each topic as fast as i can.

    If you like the theme or the support you've received please consider leaving us a review on Themeforest!

    Always happy to help you 🙂

    #165557
     Radu
    Moderator

    Hi,

    that’s odd did you have latest theme update ?

    TRy to de-activate all plugins and try to customize and save again , you see same error ?

    If yes provide ftp + wp-admin credentials here in a private reply

    Cheers
    R.

    Hi there!!! Help others from the community and mark any reply as solution if it solved your question. Mark as a solution
    #166754
     xquestion09
    Participant
    This reply has been set as private.
    #167023
     Radu
    Moderator

    Hi,

    The login credentials are incorrect, please let me know the correct ones.

    Cheers
    R.

    Hi there!!! Help others from the community and mark any reply as solution if it solved your question. Mark as a solution
    #167032
     xquestion09
    Participant
    This reply has been set as private.
    #167124
     xquestion09
    Participant
    This reply has been set as private.
    #167290
     Radu
    Moderator

    Hi,

    I found the cause, this plugin: Customizer Site Beautify – Beta, if I de-activate this the customizer works as it should, you can contact the plugin developer to ask about this.

    Cheers
    R.

    Hi there!!! Help others from the community and mark any reply as solution if it solved your question. Mark as a solution
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The forum ‘Bugs & Issues’ is closed to new topics and replies.

Log in with your credentials

Forgot your details?