This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 8 years by sharmstr.

  • Author
  • #64451
     hma
    Participant

    Hello,
    I have got a show more button in group’s page that is working but 1 second after the group expands it comes back to show less…
    please,see http://linkmulti2bis.wpengine.com/groups/my-first-group/
    Can you help, please ?
    Best regards,
    Hervé

    #64453
     hma
    Participant
    This reply has been set as private.
    #64468
     sharmstr
    Moderator

    Your site is throwing errors.

    Hi there!!! Help others from the community and mark any reply as solution if it solved your question. Mark as a solution

    This support site is not about custom work. If you need custom development please contact cornel@seventhqueen.com

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #64471
     hma
    Participant

    OK, how can I solve this ?

    #64476
     sharmstr
    Moderator

    jquery errors are usually an indication of a plugin conflict. But, you’re also on wpengine which has lots of issues with buddypress jquery.

    Hi there!!! Help others from the community and mark any reply as solution if it solved your question. Mark as a solution

    This support site is not about custom work. If you need custom development please contact cornel@seventhqueen.com

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The forum ‘KLEO’ is closed to new topics and replies.

Log in with your credentials

Forgot your details?